.

.

Hipnotički dragulji Materijali: 5 lbs srušio krokodil jasper kamenje sa Madagaskara - mali - 0,75 do 1,5 avg. - spektakularne polirane stijene za zanat, umjetnost, kućni dekor, metafizički, reiki i još mnogo toga!

Hipnotički dragulji Materijali: 5 lbs srušio krokodil jasper kamenje sa Madagaskara - mali - 0,75 do 1,5 avg. - spektakularne polirane

KM 3.00

Roba
U trgovini

Egzotični prirodni krokodil jasper srušio se kamenje sa Madagaskara. Neke od mnogih koristi uključuju : umjetnost, zanat, uređenje uređenja, kućni dekor, vodene karakteristike, metafizički izlječenje i još mnogo toga!. Svaki je kamen zemlja miniran i jedinstven. Primit ćete kamenje slične, ali ne identičnim onima prikazanim na našim slikama. Hipnotički dragulji - ponosna američka marka poznata širom svijeta za nenadmašan kvalitet i zadovoljstvo kupaca. Hipnotički dragulji marke krokodilskog jasper srušenog kamenja koje naručujete sadrži spektakularni materijal iz ekskluzivnog partnerstva sa specifičnim rudnikom na Madagaskaru. Kada naručite, dobit ćete visoku energiju 100% prirodni kamenje koji su polirani i izgledat će slično onima prikazanim na našim slikama. Ovo su prirodni zemljani minimirani kamenci što znači da je svaki kamen jedinstven, a zbog kamenja prirodnih karakteristika čak i nakon poliranja mogu prikazati neke manje nesavršenosti poput razvoja ili nepomičnosti. To je normalno i treba ga očekivati ​​u kamenju koje primate .Metafizička svojstva : Carnelian je poznat da pomaže jednom da dođe do dubrne meditivne države. Takođe pomaže prizemlju u stvarnosti sa smirenjem ljutnjom i uklanjanjem stresnih misli dok držeći jedan svjestan bezuvjetne ljubavi koja teče kroz svemir. Carnelian može poboljšati vitalnost i pružiti pojačanje energije kada se nosi ili nosi. Carnelian je iskorišten hiljadama godina kako bi se zaštitilo da bi zaštitili njihovo putovanje do zagrobnog života, umirujući strahove zbog smrti i pružajući uvid i prihvatanje kruga života i prihvatanja života. Imajte na umu da je svaki komad miniranog miniranog kamena jedinstven i svi primljeni komadi neće biti tačne iste veličine, oblika, boje ili izgledaju identično kamenju prikazanim na našim slikama. Ono što mi garantiramo je da će svaki komad biti spektakularan i sadrži snažnu pozitivnu energiju koja se može naći samo u hipnotičkom dragulju marke od kamena.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi