.

.

Gemhub neozlijeđen prirodni hrapav 827,90 CT Uncat certificirani sirovi grubi zacjeljivanje kristalna labava ružičasta ruža Kvarc!

Gemhub neozlijeđen prirodni hrapav 827,90 CT Uncat certificirani sirovi grubi zacjeljivanje kristalna labava ružičasta ruža Kvarc!

KM 40.85

Roba
U trgovini

Prirodni grubi ružin kvarcketi Centrain kristal. To je male veličine zacjeljivanje kristala za dekor vaš dom, ured, unutarnji vanjski. Koristi ovaj dragulj u beskonačnoj u mogućnostima. Neke od ovih namjena uključuju : kabiranje, tumbljivanje, lapidarni, ljekovito, nakit, rezanje, ukras, čišćenje aure, jogu, reiki ili metafiziku. Ako želite privući obilje ljubavi, radosti i milosti nježnog utrošenog samo-izlječenja, tada držite ružinu kvarcu povezane s kožom noseći ga u obliku dragog nakita. Savršeno za prevrtanje, omotavanje žice, reiki ili prikupljanje. Grubo kamenje predivno su za rešetke, meditaciju, rad čakre, reiki ljekovit, kućni dekor. Takođe su savršeni kao džepni kamenje, pokloni i još mnogo toga!. Rose Kvarc se često koristi kao nakit, za meditaciju, ili kao ukras u kućama ili uredskim prostorima. Može se koristiti za izradu različitih proizvoda nakita, poput privjedaca, ogrlica, prstenova, narukvice, minđuša, perlica, kabohona, paušanog kamenja i drugih predmeta. Kristalno izlječenje je pseudoznaučna praksa alternativne medicine koja koristi polukružne. Rose Kvarc je blijedo ružičasti kamen koji je dio Kvarcne kristalne porodice. Dublje ružičaste sorte kamena ponekad se nazivaju udarnim udarnim udarcem od jagoda.. Rose Kvarc je možda najpoznatiji po tome što je kamen bezuvjetne ljubavi. Ono što je ljekovito kristalno kristalno iscjeljivanje vrsta je alternativne terapije koja uključuje korištenje dragulja kako bi se stalo na stanje u životu i umu pojedinca. Prednosti iscjeljenih kristala - predložene ljekovitosti prednosti kristala pretežno okruženih područja mentalnog blagostanja; Uključujući osjećaje povećane spokoja, pozitivnosti i fokusa, kao i poboljšani imunitet i olakšanje bola.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi