.

.

Eioflia- Clear Fla boca od mleka, 1000ml Plastična čista voda za bocu za vodu nepropusna za mlijeko Carton boca za vodu za vanjski sportovi Travel Camping Početna Potrošni materijal.

Eioflia- Clear Fla boca od mleka, 1000ml Plastična čista voda za bocu za vodu nepropusna za mlijeko Carton boca za vodu za vanjski

KM 7.99

Roba
U trgovini

Prijenosna veličina : Veličina boce sa kartonske vode za mlijeko je 26 * 7,5 * 7,5cm, male i lagane, a ne uzima prostor, jednostavan za nošenje i skladištenje. Sigurni materijal : mliječna kutija boca vode izrađena je od visokokvalitetnog plastičnog, netoksičnog i bezopasnog, izdržljivog i višekratnog, lako za čišćenje i može se dugo koristiti. Široka primjena : bistre mlijeko boce pogodne su za vodu, mlijeko, sok, mliječni čaj itd. Savršeno za putovanja, kampiranje, piknik, planinarenje itd. Dizajn propuštanja : Poklopac plastične jasne mlike boce čvrsto je zapečaćeno, a tečnost unutar boce neće curiti. Možete staviti bocu vode u ruksak i nositi ga sa sobom. Paket uključen : Paket uključuje 1 kom 1000ml bistra boca vode, s velikim kapacitetom koji može zadržati dovoljno vode. Možete dati bocu vode kao poklon vašoj porodici ili prijateljima. Prijenosna veličina : Veličina boce sa kartonske vode za mlijeko je 26 * 7,5 * 7,5cm, male i lagane, a ne uzima prostor, jednostavan za nošenje i skladištenje. Sigurni materijal : mliječna kutija boca vode izrađena je od visokokvalitetnog plastičnog, netoksičnog i bezopasnog, izdržljivog i višekratnog, lako za čišćenje i može se dugo koristiti. Široka primjena : bistre mlijeko boce pogodne su za vodu, mlijeko, sok, mliječni čaj itd. Savršeno za putovanja, kampiranje, piknik, planinarenje itd. Dizajn propuštanja : Poklopac plastične jasne mlike boce čvrsto je zapečaćeno, a tečnost unutar boce neće curiti. Možete staviti bocu vode u ruksak i nositi ga sa sobom. Paket uključen : Paket uključuje 1 kom 1000ml bistra boca vode, s velikim kapacitetom koji može zadržati dovoljno vode. Možete dati bocu vode kao poklon vašoj porodici ili prijateljima. Značajke : 1. jedrenje kartonske boce za vodu izrađena je od plastične, netoksične i ekološki prihvatljivog, izdržljivog i višekratnog, lako čišćenja, a možete ga koristiti s povjerenjem. 2. Možete koristiti plastične boce za čišćenje mlijeka za punjenje vode, mlijeka, hladnih pića, mliječnog čaja, soka itd. Pogodno za kampiranje, trčanje, planinarenje, biciklizam, penjanje itd. Specifikacija : 1 kom 1000ml Clear Falt A Set težine : 265g Veličina : 26 * 7,5 * 7,5cm Materijal : plastično pakovanje : 27 * 8.5 * 8.5cm paket uključuje : 1 x 1000ml Clear Flathing Walt Walket : 1. Molimo vas da dopustite 1-2cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. 2.Due za ugao kamere ili utjecaj svjetlosti, boja proizvoda treba biti zasnovana na stvarnoj situaciji. Garancija usluge : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila na vrijeme i mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata. Paket uključujući 1 * čistu bocu za mlijeko.

Karakteristike proizvoda

Quantity:
1 pcs 1000mL clear milk bottle
A set of weight:
265g
Size:
26*7.5*7.5cm
Material:
Plastic
Packing size:
27*8.5*8.5cm
Package include :
1 x 1000mL Clear Milk Bottle :
Notes:
1. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
2.Due to the angle of the camera or the influence of light, the color of the product should be based on the actual situation. :
Service Guarantee:
If you have any questions, please contact us by email in time and we will reply within 24 hours. :
Srodni proizvodi