.

.

MFX dizajn američke vojske veteranske kacige naljepnica naljepnica naljepnica naljepnica naljepnica naljepnica za ručak Vinyl - izrađen u SAD-u 3,5 in. X 2 in.

MFX dizajn američke vojske veteranske kacige naljepnica naljepnica naljepnica naljepnica naljepnica naljepnica za ručak Vinyl - izrađen

KM 2.33

Roba
U trgovini

Približno veličine : 3,5 in. X 2 in. Svi nalozi za naljepnice su digitalno ispisani u punoj boji za živahnu grafiku. Vodootporan, otporan na UV, i jednostavan za prijavu. Naši naljepnici su napravljeni da traju. Koristimo najkvalitetnije materijale i mastile na raspolaganju. Štapite se na bilo koju ravnu ili zakrivljenu površinu. Zagarantovano trajati godinama. Napravljeno u SAD-u. Približno veličine : 3,5 in. X 2 in. Svi nalozi za naljepnice su digitalno ispisani u punoj boji za živahnu grafiku. Vodootporan, otporan na UV, i jednostavan za prijavu. Naši naljepnici su napravljeni da traju. Koristimo najkvalitetnije materijale i mastile na raspolaganju. Štapite se na bilo koju ravnu ili zakrivljenu površinu. Zagarantovano trajati godinama. Napravljeno u SAD-u. Naljepnice se tiskaju u visokoj rezoluciji da bi uhvatili svaki detalj slike. Naljepnice su obložene zaštitnim UV laminatom koji ih čini super izdržljivim i otpornima na blede i vodu. Ovisno o uvjetima, naljepnice su otporne na to otporne na 3 do 5 godina. Naljepnice će se držati samo o bilo kojoj ravnom ili blago zakrivljenoj površini.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi