.

.

Srebrni orao Patch 12.5 | Veliki izvezeni Sjedinjene Države Ćelavi orao Freedom Pukovniče Patriotic | Iron On - od Nixon Thread Co.

Srebrni orao Patch 12.5 | Veliki izvezeni Sjedinjene Države Ćelavi orao Freedom Pukovniče Patriotic | Iron On - od Nixon Thread Co.

KM 2.33

Roba
U trgovini

[Srebrni orao] Freedom ćelav Eagle Earled jakne za patch za muškarce i žene. [Kvalitetno zanat] Izuzetno detaljan i besprijekoran vez. [Jednostavan za upotrebu] Šivajte ili željeza na odjeću sa lepljivim lepljenjem. [Odlične za] jakne, prsluke, uniforme. [Dimenzije] 12 "x 12.5". Upute za primjenu Šivajte 1. Identificirajte lokaciju za zakrpu i obrišite za referencu. 2. Navoj iglu pomoću jake najlonske niti. Gurnite iglu kroz kožu koja se kreće iznutra izvana. Na ovaj način vaš čvor će biti iznutra. Izvucite iglu vanjske strane i povucite se kroz zakrpu i kožu. 3. Nastavite da se šivete zajedno i na ivicu zakrpa za najsigurniji prilog. 4. Jednom kada završite tamo gdje ste započeli, petlje oko šive kako biste napravili završni čvor gvožđe na 1. Podesite ručno željezo na 325-335 F 2. Postavite svoju zakrpu na željenu lokaciju i postavite krpu (poput maramice ili jastučnice tkanina) preko vrha. 3. Pritisnite gvožđe ravno na 35-45 sekundi. 4. Okrenite odjeću i ponovite korake 2 i 3. 5. Dopustite da se zakrpa ohladi. Ne primjenjujte se na visoko elastični, rajon, najlonski ili tkanine koje ne mogu izdržati toplinu. Jednom primijenjena, zakrpa je trajno pričvršćen na odjevni predmet i može se praviti, sušenje i suha čistiti. Za pranje stroja, okrenite odjeću iznutra prije pranja ili sušenja.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi