.

.

ARTERA časopis pletena košarica s ručkama, 15,5 l x 5,3 š x 10 h IN, kupaonica - kupatilo Handoved držač za knjige, novine, datoteku i poštu.

ARTERA časopis pletena košarica s ručkama, 15,5 l x 5,3 š x 10 h IN, kupaonica - kupatilo Handoved držač za knjige, novine, datoteku

KM 12.49

Roba
U trgovini

Jedinstveni dizajn : Ova košarica za prirodnu vodu nudi jedinstven dizajn u vašem stambenom prostoru; Košarica ima snažan tkani dizajn, izdržljiv metalni okvir i sadrži ugrađene ručke za nošenje iz sobe u sobu; Ova tanka korpa pruža više organizacionih mogućnosti za vaš životni prostor; Maksimizirajte svoj prostor uredom i organiziranjem svojih stvari. Svestran : Ova košara za skladištenje časopisa nevjerovatno je svestrana, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu; Ovo je prekrasan dekor koji je idealan za vaš dom ili uredski pohranjivanje; Njegov "tanak pravokutni oblik obnavlja se da se uklopi u uski prostor i njegov" jaki metalni okvir čini ga dugotrajnim lijevanjem; Odlično radi za kućne kancelarije, komercijalne prostore i čekaonice; Korpa ima sve od časopisa, knjiga, filmova, novina, pošte, malih dodataka i još mnogo toga !. Rukovanje u Vijetnamu. Ove košare su majstorski umetnuli ručno vješti vijetnamski zanatlije, svaka vrhunska pletena košarica u našoj kolekciji sporto je čvršće i deblje tkanje, čineći ih značajnim. Dimenzije : Pravokutna košarica za pohranu mjeri 15x5x10 inča. Svaka košarica je pojedinačno utkana prirodno izdržljiva voda, tako da dva nijedna su baš slična. Čišćenje wa. Jedinstveni dizajn : Ova košarica za prirodnu vodu nudi jedinstven dizajn u vašem stambenom prostoru; Košarica ima snažan tkani dizajn, izdržljiv metalni okvir i sadrži ugrađene ručke za nošenje iz sobe u sobu; Ova tanka korpa pruža više organizacionih mogućnosti za vaš životni prostor; Maksimizirajte svoj prostor uredom i organiziranjem svojih stvari. Svestran : Ova košara za skladištenje časopisa nevjerovatno je svestrana, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu; Ovo je prekrasan dekor koji je idealan za vaš dom ili uredski pohranjivanje; Njegov "tanak pravokutni oblik obnavlja se da se uklopi u uski prostor i njegov" jaki metalni okvir čini ga dugotrajnim lijevanjem; Odlično radi za kućne kancelarije, komercijalne prostore i čekaonice; Korpa ima sve od časopisa, knjiga, filmova, novina, pošte, malih dodataka i još mnogo toga !. Rukovanje u Vijetnamu. Ove košare su majstorski umetnuli ručno vješti vijetnamski zanatlije, svaka vrhunska pletena košarica u našoj kolekciji sporto je čvršće i deblje tkanje, čineći ih značajnim. Dimenzije : Pravokutna košarica za pohranu mjeri 15x5x10 inča. Svaka košarica je pojedinačno utkana prirodno izdržljiva voda, tako da dva nijedna su baš slična. Čišćenje wa. Rukovanje u Vijetnamu. Baskeće su majstorski su ruke vješti vijetnamski zanatlije, svaka premium-kvalitetna pletena košarica u našoj kolekciji sportski i deblji tkati, čineći ih znatno trajnim.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi