.

.

Ručno rađena najbolja četka za pse svjetske klase za opadanje dlake. Psi & amp; mačke Deshedding Brush efikasno smanjuje Linjanje do 94%. Profesionalni alati za njegu kućnih ljubimaca za pse, mačke sa kratkom ili dugom dlakom.

Ručno rađena najbolja četka za pse svjetske klase za opadanje dlake. Psi & amp; mačke Deshedding Brush efikasno smanjuje Linjanje

KM 7.49

Roba
U trgovini

?Najbolji Alat Za Njegu Za Kućne Ljubimce! - Ostavite iza sebe glavobolju za njegu, uklanjajući do 95% mrtve dlake i zapetljavanja sa svoje mačke i psa lako za samo nekoliko minuta! Čuvajte svoj namještaj i podove bez dlaka za kućne ljubimce, a pritom štedite novac i vrijeme pri skupim posjetama veterinaru za usluge njegovanja kućnih ljubimaca! Možeš ga držati u kući i autu. ?Smanjuje Linjanje! - Naš deshedder su razvili stručnjaci za njegu kućnih ljubimaca koji su specijalizovani za njegu životinja. Naša četka za njegu kućnih ljubimaca može smanjiti češljanje mladih ostaviće vašem ljubimcu zdravu kožu i sjajnu dlaku. ?Odlično Za Sve Kućne Ljubimce! - Savršeno za upotrebu sa mnogo različitih vrsta kućnih ljubimaca. Efikasna upotreba na dugodlakim ili kratkodlakim mačkama i psima, kao i na konjima, zečevima i još mnogo toga. Dovoljno nježan za mnoge životinje veličine, ali dovoljno čvrst da ukloni pravu količinu krzna. Lijepo izrađena drvena ručka koja je udobna za korištenje i za ljevake i za desničare, pomažući vam da pružite lakše iskustvo za vas i vašeg ljubimca. ?ODLIČAN POKLON ZA KRZNENE BEBE I LJUBITELJE KUĆNIH LJUBIMACA! - Trudili smo se da osiguramo da smo najbolji alat za njegu kućnih ljubimaca za sve na tržištu. Preporučuju i veterinari i profesionalni frizeri za kućne ljubimce. Vrhunski kvalitet i definitivno vrijedan novca. Pritisnite" Dodaj u korpu " sada, a kada to učinite, razmislite o dobijanju dva.. jedan za vas i jedan na poklon prijatelju!. Naša četka je savršena za korištenje sa mnogo različitih vrsta kućnih ljubimaca. Efikasna upotreba na dugodlakim ili kratkodlakim mačkama i psima, kao i na konjima, zečevima i još mnogo toga! Četka je dovoljno nežna za mnoge životinje veličine, ali dovoljno čvrsta da ukloni pravu količinu krzna. Češljanje vašeg ljubimca i održavanje njegove ili njene dlake je veoma važno! Pomaže u oslobađanju mrtve dlake, smanjuje opadanje i pomaže u distribuciji prirodnih ulja u dlaci vašeg ljubimca kako bi bila zdrava.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi