.

.

C.O. BIGELOW šampon, šampon za lavandu paprikamint čisti i umiruje kosu i vlasište, luksuzni šampon za muškarce i žene, 10.4 fl oz.

C.O. BIGELOW šampon, šampon za lavandu paprikamint čisti i umiruje kosu i vlasište, luksuzni šampon za muškarce i žene, 10.4 fl oz.

KM 11.20

Roba
U trgovini

Šampon od peperminta od lavande osvježava kosu i vlasište s pažljivom mješavinom lavande i paprike. Duboko čisti sa umirujućim, trncem. Luksuzni šampon porijeklom je izvršio izuzetno za neke od najboljih hotela u svijetu. Jedinstveni miris postajao je tako lojalno nakon što su boce pune veličine napravljene da uživaju kod kuće. Čist, svježi miris ošišavaju bez prevladavanja. Naš aromaterapijski šampon za žene i muškarce dodaje dodir elegancije na vašu svakodnevnu rutinu. Ekskluzivna kolekcija u punoj veličini lavande i paprike na raspolaganju je u šamponu u punoj veličini, bamica, losiona za tijelo i gel za tuširanje. BESPLATNO, PARABEN Besplatni šampon nikad se ne testira na životinjama. SLS Besplatno. Napravljen u Italiji od strane kemičara Vegelow. 10,4 flaša od unce. Šampon od peperminta od lavande osvježava kosu i vlasište s pažljivom mješavinom lavande i paprike. Duboko čisti sa umirujućim, trncem. Luksuzni šampon porijeklom je izvršio izuzetno za neke od najboljih hotela u svijetu. Jedinstveni miris postajao je tako lojalno nakon što su boce pune veličine napravljene da uživaju kod kuće. Čist, svježi miris ošišavaju bez prevladavanja. Naš aromaterapijski šampon za žene i muškarce dodaje dodir elegancije na vašu svakodnevnu rutinu. Ekskluzivna kolekcija u punoj veličini lavande i paprike na raspolaganju je u šamponu u punoj veličini, bamica, losiona za tijelo i gel za tuširanje. BESPLATNO, PARABEN Besplatni šampon nikad se ne testira na životinjama. SLS Besplatno. Napravljen u Italiji od strane kemičara Vegelow. 10,4 flaša od unce. Poželi putnici širom svijeta, naš C.o. Bigelow šampon za lavande paprike je osnažujući šampon lagano mirisan s mješavanjem mirisa i mirisa od lavande i paprike.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi